MENIU

Bogdan Crăcea, liderul MP care îşi caută iubită, a fost exclus din partid. Reacţia lui Băsescu

<p>Vrea să contesteze expluderea din Mișcarea Populară. Declaraţia uimitoare au lui Marius Crăcea</p>

Politicianul care a anunţat într-o conferinţă de presă că îşi caută iubită a fost exclus din Mişcarea Populară. DIN NOU! Traian Băsescu şi alţi câţiva membri de partid au votat împotrivă, dar nu au avut ce face, pentru că au fost în minoritate.

Fostul şef de stat consideră că dacă gestul lui Marius Crăcea a fost o strategie de promovare, a reuşit, dar acum Crăcea e obligat să ne şi arate aleasa lui.

În câteva zile, toată ţara a aflat de Mişcarea Populară Giurgiu şi de Marius Crăcea, un politician anonim până de curând.

Cu toate acestea, colegii de partid ai lui Traian Băsescu au supus la vot excluderea lui Marius Crăcea. Fostul şef de stat a votat împotrivă, dar a fost în minoritate.

"Domnul Crăcea de la Giurgiu a dat nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească. Nu aş vrea să luaţi lucrurile în tragic, legat de domnul Crăcea. Dacă a fost o strategie a dânsului să facă binecunoscută organizaţia MP de Giurgiu, a reuşit cu prisosinţă, dar finalul ar fi să ne arate aleasa. Înţeleg că este plin de solicitări", a declarat preşedintele MP Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Naţional.



„Domnul Crăcea a fost exclus, dar vreau să vă menţionez că încă mai are o şansă, să facă o contestaţie la Comisia de Etică şi Litigii, conform statutului MP, de acum depine numai de dânsul”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, IIonel Dinu