MENIU

TRAIAN BĂSESCU, atac FURIBUND la adresa Antena 3

TRAIAN BĂSESCU, atac FURIBUND la adresa Antena 3

TRAIAN BĂSESCU. Preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa postului Antena 3, în timpul declaraţiilor de la Cotroceni.

TRAIAN BĂSESCU. După ce jurnalistul s-a prezentat ca fiind de la postul Antena 3, Băsescu a intervenit: "Staţi, postul de propagandă, dezinformare şi înşelare a românilor, Antena 3. Postul patronat de domnul Voiculescu care a fost condamnat la cinci ani pentru furt?".

"Cum aţi reacţionat când fiica dumneavoastră v-a înştiinţat că lucrează pentru NIS Petrol, subsidiara Gazprom în România, şi obţine bani de la Gazprom", a fost întrebarea jurnalistului.

TRAIAN BĂSESCU. "Nu m-a informat. Pentru că minţiţi, fiica mea nu a obţinut niciodată bani de la Gazprom. Asta este o minciună a securistului Voiculescu pe care, din păcate, o pune în gura unor copii. Sunteţi un copil. Pentru banii lui Voiculescu, renunţaţi să minţiţi. Ce acte aveţi? Că a luat bani de la Gazprom? Ştiţi ce face un notar? Nu vă contrazoc că Ioana poate avea legalizare de acte de la oricine", a mai spus Băsescu.

TRAIAN BĂSESCU: România îşi propune ca, până la finalul anului, să devină membru Schengen

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Cotroceni preşedinte