MENIU

Traian Băsescu, despe ACL: Oamenii ăștia m-au UMILIT. Eram PREȘEDINTE și m-au trimis în GARAJ

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, despre faptul că nu susţine candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, că are ”o problemă uriaşă cu PNL”, pentru că a fost umilit de ”oamenii ăştia” groaznic, pentru că era preşedinte şi ”a fost trimis la un garaj”.

Eu am o problemă uriaşă cu PNL. Este partidul care m-a suspendat în 2007, împreună cu PSD, în 2012 a fost susţinătorul suspendării. Ştim ce a însemnat anul 2012, România a fost împinsă înapoi la capitolul credibilitate cu 10 ani”, a comentat Traian Băsescu, la Adevărul Live. Potrivit şefului statului, ”dincolo de calculul rece, politic”, este o chestiune care ţine şi de personalitatea sa. ”Eu am fost umilit de oamenii ăştia groaznic. Eram preşedinte ales şi am fost trimis la un garaj, pentru că aveau ei interese. De ce?

Ar fi avut o justificare dacă nu aş fi ştiut motivaţia. Şi în 2007 a pornit de la supărarea lui Tăriceanu că s-a arătat bileţelul prin care îmi cerea să îl ajut pe Patriciu (...) Şi în 2012, şi ostilitatea din 2009, de la alegeri, când toţi au fost împotriva mea la alegeri, au avut candidatul lor, lucrurile astea au fost datorită justiţiei, faptul că nu s-a putut negocia nimic legat de numiri în justiţie, legat de influenţă în justiţie”, a spus Traian Băsescu, adăugând că el nu a practicat influenţa în justiţie.

 Mai multe pe Mediafax 

Mai multe articole despre:
Băsescu decizii ACL oamenii m-au umilit