MENIU

Traian Băsescu anunță că nu se mai înscrie într-un partid politic

Nu mă mai înscriu niciodată într-un partid politic. E declaraţia făcută de fostul preşedinte Traian Băsescu, în faţa membrilor Partidului Mişcarea Populară! Cum era de aşteptat, la întâlnirea cu activiştii politici din Galaţi, Băsescu l-a criticat dur pe premierul Victor Ponta şi a atacat USL-ul.

"Ca în orice perioadă de tranziţie, actorii tranziţiei trebuie să facă la un moment dat pasul înapoi. trebuie să lase loc unor elemente noi ale societăţii. Acesta este şi motivul pentru care eu nu mă voi înscrie în Partidul Mişcarea PopularăȚ, a spus Băsescu.

Băsescu a adăugat că în lipsa unei opoziții autentice în România, va juca el rolul acesteia asumându-și chiar rolul de ''om orchestră'.

''Dar până una-alta o pot face și dacă ați observat în ultima vreme că nu există opoziție o fac și eu pe opoziția, omul—orchestră. Și voi face o opoziție tot mai puternică pentru că USL-ul este o realitate. El există, înțelegerile funcționează și dacă observați se feresc tare mult să se deranjeze unii pe alții. Eu vă spun în modul cel mai cinstit: dacă eu aș fi fost președintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim ministru. Dar asta-i viața. Până la urmă președintele ales l-a consolidat atât de bine încât eu cred că o să-i pară rău cât de curând că a acceptat să funcționeze USL-ul', a spus Băsescu.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu partid Opoziţie PMP