MENIU

Toader iese la atac! Acesta demască cum veneau la avizare unele proiecte de acte normative

Dancila, față în față cu Tudorel Toader

Războiul declarațiilor pe tema Justiției. Șeful PSD, Liviu Dragnea, aruncă săgeți către Tudorel Toader. Ministrul demisionar al Justiției nu rămâne dator și spune, pe Facebook, că nu va mai rămâne pasiv la astfel de atacuri. Duminică seara, acesta a postat pe pagina personală de Facebook un atac direct la premierul Dăncilă și,implict, la Dragnea.

Redăm postarea fostului ministru al Justiției:

,, O simpla intrebare !
Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ ?

PS: Adevarat este si faptul ca uneori se " intampla" exact invers- mai intai se evoca intarzaierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare'', a scris  Toader pe Facebook.

Tudorel Toader, o nouă postare pe Facebook

Ministrul Justiției a anunțat că renunță la funcție, după ce PSD i-a retras sprijinul politic. Viorica Dăncilă a primit, joi seara scrisoarea prin care Tudorel Toader îşi anunţă demisia din funcţia de ministru al Justiţiei. Premierul a semnat demisia lui Tudorel Toader și actul a fost trimis la Palatul Cotroceni.

Toader a anunțat într-o emisiune televizată ca va prezenta adevăratele motive pentru care i s-a retras sprijinul politic.

”Voi veni cu o scrisoare publică și voi arăta adevăratele motive ale revocării! Directiva cu prezumția am trimis-o la Parlament, drept proiect de lege, aprobat de Guvern, în noiembrie 2017 !”, e mesajul trimis de Toader și citit de Ciutacu.

Mai multe articole despre:
toader