MENIU

Tudorel Toader cheamă la raport șefii din Justiție care au răspuns invitațiilor de la ambasade

<p>Tudorel Toader</p>

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că îi va invita în perioada următoare pe şefii din justiţie la minister, ca să-i întrebe dacă li se pare normal ca un procuror-şef să se ducă la un ambasador să îl felicite "pentru faptul că a fost soare azi şi nu a plouat", scrie Mediafax. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că îi va invita în perioada următoare pe şefii din justiţie la minister, ca să-i întrebe dacă li se pare normal ca un procuror-şef să se ducă la un ambasador să îl felicite "pentru faptul că a fost soare azi şi nu a plouat".

"Voi încerca să am o discuţie cu dânşii, cât de curând deşi o zi-două e foarte aglomerat, să îi invit la ministerul Justiţiei să întreb cât de normal este ca un procuror-şef să se ducă la o ambasadă că l-a chemat nu ştiu ce ambasador, l-a invitat să îl felicite pentru faptul că a fost soare azi şi nu a plouat. Procurorul colaborează pe linie, pe orizontală cu structurile aferente dintr-un stat, cu procurorii din America, Franţa, mai ştiu eu...", a declarat, miercuri seară, Tudorel Toader, la Antena 3.

Ministrul Justiţiei a precizat că ambasadorii colaborează şi se coordonează cu miniştrii de Externe, nu cu procurorii.