MENIU

Teodorovici, întrebat de presă ce colecționează. Ponta: ”Nu cădea în capcană! Zi mașinuțe”

Noul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a fost intrebat de presa ce anume colectioneaza, cu recomandarea ca este mai bine sa spuna de pe acum, aluzie la fostul ministru Valcov cercetat de DNA, premierul Ponta sfatuindu-l in gluma pe Teodorovici sa nu cada "in capcana" si sa raspunda: "Masinute", potrivit Mediafax, scrie hotnews.ro.

La finalul unei conferinte pe teme economice, in care Eugen Teodorovici a fost prezentat de catre premierul Victor Ponta drept viitorul ministru de Finante, post ramas vacant dupa demisia lui Darius Valcov, cercetat de DNA pentru trafic de influenta, jurnalistii i-au spus lui Ponta ca au o ultima intrebare, destinata insa lui Teodorovici, si anume ce obiecte colectioneaza acesta.

"L-am intreba pe ministrul Teodorovici daca si ce colectioneaza, pentru ca suntem in Romania in care, domnule ministru...mai bine declarati acum daca si ce colectionati", au spus jurnalistii. Premierul Victor Ponta, dupa cateva secunde de ezitare, i-a spus, zambind, lui Teodorovici: "Nu, nu cadea in capcana din prima !". Teodorovici, la randul sau, a raspuns ca tot ceea ce detine este prezentat in declaratia sa de avere. "In declaratia de avere, acolo este tot ce am, altceva nu", a spus viitorul ministru al Finantelor. Ponta l-a completat, razand,"spune mașinuțe" si a iesit din sala.

 Mai multe pe hotnews.ro