MENIU

Teodorovici amenință politicieni "în poziții înalte": Unii să nu uite că am ce spune la DNA

Teodorovici amenință politicieni "în poziții înalte": Unii să nu uite că am ce spune la DNA / Foto: Inquam Photos

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Orlando Teodorovici lansează amenințări pe o rețea de socializare. „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”, a precizat acesta, într-un mesaj video pe Facebook. Asta după ce, joi, a pășit pragul Direcției Naționale Anticorupție. După cele 30 de minute petrecute în sediul instituției, fostul ministru PSD spune că a mers în fața procurorilor din proprie inițiativă. Mai exact, pentru a face o cerere prin care să poată asculta câteva înregistrări dintr-un dosar în care a fost vizat în 2013. Dosar care, între timp, a fost clasat.

Senatorul a dat, joi, câteva explicații suplimentare, pe Facebook, unde a precizat în scris că postarea sa este pentru iubitorii de senzațional și fake news-uri. O postare pe care a încheiat-o cu o amenințare la adresa celor care "nu îi vor binele".

"Iar pentru cei care imi vor altceva decat binele, le doresc si eu acelasi lucru si sa nu isi mai piarda timpul incercand sa afle despre mine pentru ca nu au ce, dar sa nu uite ca am ce spune", a spus Teodorovici.

Cu câteva ore în urma declarației de pe Facebook, Teodorovici le menționa jurnaliștilor motivul pentru care a mers la DNA, dar și că sunt politicieni cu "funcţii foarte înalte" care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

"Mi-am adus aminte de unele discutii pe care le-am avut cu diversi politicieni la acea vreme, in functii foarte inalte, din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar. Am zis ca poate cei care ar trebui sa fie subiectul acestei verificari tocmai ei nu sunt. Mi-am amintit eu, ascultand una din convorbirile din acea perioada, despre aceasta situatie din Romania, ca sunt foarte multe persoane, din pacate in pozitii foarte inalte, care poate ar trebui sa vada... Din lumea politica din Romania, din toate partidele", a mai spus Teodorovici. 

 

Mai multe articole despre:
eugen teodorovici eugen teodorovici dna