MENIU

Teodorovici a anunțat când se închide Realitatea TV

Teodorovici a anunțat, involuntar, când se închide Realitatea TV. ,,ANAF trebuie să finalizeze săptămâna viitoare normele de aplicare pentru noile măsuri privind insolvența, astfel încât acestea să fie aplicate de la mijlocul acestei luni'', a declarat, la DCNews,  ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

„ANAF-ul va avea obligația săptămâna viitoare să-mi facă norme clare pentru ca acea lege a insolvenței să fie aplicabilă, pentru că nu vreau să mă trezesc că ANAF-ul participă, activ sau pasiv, la ceea ce se întâmplă în economie”, a spus Eugen Teodorovici, vineri, în cadrul unei emisiuni la DCNews.ro.

„Dacă ANAF-ul nu pune pe masă săptămâna viitoare o astfel de normă, va fi un deranj foarte mare, pentru că vreau ca Legea insolvenței să fie aplicată”, a detaliat Teodorovici.

Ministrul finanțelor dorește ca normele de aplicare să prevadă măsuri care să se aplice mecanic, automat.

„Rezolvă automat tot ceea ce se dorește a intra în insolvență. Se clarifică. Nu se mai poate intra în insolvență cum se făcea înainte. Rezolvă și situația actuală”, a mai spus Teodorovici.

Consultantul politic Cozmin Gușă a anticipat asaltul asupra presei independente și a devualat, în urmă cu trei săptămânim, scenariul pus la cale de tripleta Dragnea-Teodorovici -Vâlcov.

Iată ce declara pe 18 septembrie consultantul politic Cozmin Gușă: 

,,Vestea este că domnii Dragnea şi Teodorovici lucrează la această lega a insolvenţei, cu obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV.Formatul care a trecut în această dimineaţă de nişte avize ministeriale şi care se aşteaptă să fie aprobat, vizează direct Realitatea TV, nu are treabă cu insolvenţa din România şi dânşi au dorit, prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual, să vizeze direct Realitatea TV. Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuarea. Dar asta era motivul pentru care Orlando "minte-puţină" se răstise la Tudorel Toader, pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că este ilegal şi vizează strict Realitatea TV", a afirmat Cozmin Guşă.

Acesta a mai spus că Tudorel Toader a fost certat de Dragnea, nu de Teodorovici. "Orlando, săracul, e un băieţaş pe care Dragnea îl prosteşte cum vrea el, el se mai uită în oglindă şi îşi dă părul într-o parte şi execută ceea ce îi spune Daddy ca la carte. Iar acest plan al lui Daddy îl ştiam de multă vreme. Ştiam că Orlando l-a chemat pe şeful de la ANAF să îi spună să facă orice împotriva Realităţii TV", a afirmat Guşă.

Consultantul politic a precizat că, prin această Ordonanţă, Liviu Dragnea şi dânşi doresc să închidă emisia Realitatea TV. "Nu ştim ce se va întâmpla, noi luptăm cu mijloace legale, însă telespectatorii noştri să se aştepte inclusiv la acest lucru. Practic, este proiect este făcut special pentru a închide Realitatea TV. Ăsta este triunghiul de călăi: Liviu Dragnea, Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov", a declarat Cozmin Guşă.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv închide teodorovici