MENIU

Teodor Niţulescu: Liviu Dragnea a sponsorizat campania lui Traian Băsescu din 2009

Teodor Niţulescu: Liviu Dragnea a sponsorizat campania lui Traian Băsescu din 2009

Continuă dezvăluirile în cazul lui Liviu Dragnea. Fostul preşedinte al PSD Teleorman, timp de cinci ani, Teodor Niţulescu, a dezvăluit, joi seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareş Bogdan, că Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009 fostului şef de stat, Traian Băsescu, cu banii din Teldrum.

Teodor Niţulescu a dezvăluit cum Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009, fostului şef de stat, Traian Băsescu, cu banii din Teldrum:

"După trei zile, după victoria lui Traian Băsescu, ne-am întâlnit la Hotelul Rin. Nas în nas, ne-am întâlnit şi când m-a văzut, m-a salutat. Şi el zice: 'domu' prefect, sper că nu aveţi de gând să scoateţi sabia şi anul asta'. El ştia care e problema, că fură şi că eu îl tocăm. Daia am şi plecat din PSD. Îi zic: 'păi de ce să nu stau cu sabia scoasă?'. 'Păi l-am ajutat şi eu pe Traian Băsescu'. 'Păi cum?'. 'Păi financiar'. Îmi dădea un element că să nu îl deranjez. I-am zis că dacă Traian Băsescu mă sună, e ok. Nu e nicio problema", a spus fostul lider PSD Teleorman.

Teodor Niţulescu: Privatizarea Teldrum, o fraudă de proporţii. Dragnea a sifonat 1 mld. euro

"Prezenţa mea aici e pentru că trebuie să spunem adevărul foarte clar şi răspicat oamenilor. Despre domnul Pârpălea, îl cunosc şi îl admir, e unul dintre puţinii oameni care au avut curajul să spună ce s-a întâmplat la referendum. Am fost personajul care a fost curtat de partea PSD-istă că să ajut la realizarea unui procentaj suficient pentru demiterea lui Traian Băsescu. Eu am plecat în 2007, din PSD, la primul referendum de demitere a lui Traian Băsescu şi printre cei cinci deputaţi care au semnat un document, în care arătăm că nu suntem de acord cu demiterea preşedintelui şi că se fac presiuni inimaginabile asupra Parlamentului că preşedintele să fie suspendat", a afirmat acesta.

"Dragnea l-a trădat pe Năstase, l-a trădat pe Geaonă şi l-a lucrat pe Ponta"

În altă ordine de idei, afirmă Teodor Niţulescu, "Dragnea l-a trădat pe Năstase, l-a trădat pe Geaonă şi l-a lucrat pe Ponta".

"Eu ştiu cum l-a trădat pe Năstase pentru că, în momentul în care se alegea în Camera Deputaţilor între Adrian Năstase şi Mona Muscă, m-a sunat pe mine că, în cazul în care mă sună Cozmin Guşă, să îi mărturisesc lui Cozmin Guşă că m-a sunat Dragnea la Teleorman că deputaţii de la Teleorman să voteze,d e fapt, cu Mona Muscă, nu cu Adrian Năstase. M-a sunat Cozmin şi i-am arătat telefonul şi i-am mărturisit lucrul asta generalului Oprea, că să îi confirme fostului premier Adrian Năstase", mai spune Teodor Niţulescu.

Teodor Niţulescu: Liviu Dragnea avea, încă din 2004, dosare la PNA. Cum a scăpat de arestare