MENIU

Ciolacu și Ciucă n-au ajuns la nicio înțelegere pe calendarul alegerilor și comasare. Se rupe Coaliție?

Discuțiile care au avut loc vineri după-amiază între liderii PSD și PNL privind viitorul Coaliției s-au încheiat fără rezultat. Potrivit surselor Realitatea Plus, social-democrații și liberalii se vor mai întâlni weekendul acesta. Liberalii s-au săturat de atacurile din partea PSD și vor să meargă pe cont propriu la alegerile din acest an, anunță Realitatea Plus. Voci din interiorul partidului condus de Nicolae Ciucă spun că partidul se pregătește să intre într-o nouă alianță.

Potrivit surselor citate de Realitatea Plus, liberalii vor să discute doar comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele, în timp ce PSD vrea stabilirea unei strategii comune pentru toate cele patru rânduri de alegeri din acest an

Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca au purtat o discutie telefonica, vineri dimineata. In cadrul discutiei, liderii principalelor doua partide din Romania au decis sa aiba o intalnire mai tarziu, in cursul zilei.

Potrivit surselor citate de Realitatea PLUS, daca nu ajung la o concluzie în Coaliția de azi, este posibil ca Cioalcu si Ciuca sa se mai întâlnească și în weekend. 

Citește și Liberalii, reuniți într-o ședință decisivă pentru soarta Coaliției. SURSE: PNL ar putea merge FĂRĂ PSD la alegeri, după atacurile partenerilor de alianță

Mai multe articole despre:
ciolacu ciuca coaltie psd pnl