MENIU

Tăriceanu şi-a anulat programul de astăzi, din cauza unei stări de slăbiciune şi a unei diete

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a anulat toate întâlnirile programate pentru luni, la sfatul medicilor, pe fondul unei stări de slăbiciune generată de activităţile politice intense coroborată cu o dietă alimentara hipocalorică, scrie MEDIAFAX.

"Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei", se arată într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului României, Andrei Alexandru.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost audiat vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Braşov, el declarând, la ieşirea de la audieri, că are calitatea de martor şi că a răspuns întrebărilor procurorului. Marţi el a declarat că nu exclude o candidatură la Primăria Bucureşti şi că analizează această chestiune din perspectiva obiectivului strategic al ALDE de a intra în Parlament la alegerile din toamnă.