MENIU

Tăriceanu se opune remanierii lui Toader: Apreciez ca foarte bună activitatea miniștrilor ALDE

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, miercuri, că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu trebuie să părăsească Guvernul, precizând că apreciază ca ”foarte bună” activitatea tuturor membrilor ALDE din Executiv. 

Declarația lui Tăriceanu vine după ce au apărut informații conform cărora liderul PSD, Liviu Dragnea, ar dori remanierea mai multor miniștri, printre care și Tudorel Toader, întrucât acesta nu ar pune în practică toate deciziile PSD.

"Dincolo de faptul că este un om cu o pregătire juridică de nivel foarte înalt, care este capabil să analizeze toate problemele pe care le avem în Justiţie legat de funcţionarea Justiţiei, de problemele legate de legislaţie, a dat dovadă de multă determinare, de mult curaj şi a pus lucrurile la punct în ceea ce înseamnă restabilirea locului puterilor în stat, echilibrul între puterile din stat şi separaţia puterilor în stat. Prin urmare, eu apreciez în mod deosebit prestaţia domnului Toader ca ministru", a declarat Tăriceanu.

În ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD de vineri, Liviu Dragnea l-ar fi criticat pe Călin Popescu Tăriceanu pe motiv că ”îl ține în brațe” pe Tudorel Toader.

Mai multe articole despre:
Tăriceanu PSD toader