MENIU

Tăriceanu s-a răzgândit din nou

Călin Popescu Tăriceanu nu își dezamăgește fanii. După ce a declarat, public, că numai candidează la Președinție, Tăriceanu o dă la întors.  

,,O declaraţie a mea după alegerile din 26 mai a fost interpretată de unii ca o renunţare la candidatură. Eu am spus atunc că la momentul respectiv nu discut despre acest subiect şi cred că era şi logic de ce nu discut despre acest subiect(...) O să discutăm probabil chiar în această săptămână cu liderii organizaţiilor, în cadrul structurilor statutare ale partidului, şi cel mai probabil va urma o decizie în acest sens, pentru stabilirea celui care va fi candidatul la alegerile prezidenţiale”, a declarat Tăriceanu, la România TV.

Întrebat despre posibilitatea unui candidat comun al PSD şi ALDE la alegerile prezidenţiale, Tăriceanu a spus că „discutăm orice”.

În schimbul voturilor pentru șefia Camerei, PSD a votat alturi de ALDE împotriva cererii DNA de începere a urmăririi penale pentru liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care este acuzat că a primit foloase materiale de aproape 800.000 de dolari.

Mai multe articole despre:
Tăriceanu