MENIU

Tăriceanu: Cea mai bună soluție pentru Primăria Generală, un candidat unic PSD-ALDE

Copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că soluția pentru formațiunea sa, la alegerile locale,  ar fi susținerea unui candidat unic alături de PSD, dar a precizat că această chestiune și candidaturile la sectoare fac obiectul unor discuții aflate în curs de desfășurare, potrivit Agerpres.

"Probabil cea mai bună soluție ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuții în momentul de față și cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de față, din ce am văzut, PSD o susține pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. Nu este o decizie luată, după cum știți, nici eu nu anunț acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuțiile pe care le-am avut, iar în ceea ce privește persoana mea sigur că s-au mai făcut speculații, se fac, nu candidez", a precizat Tăriceanu, într-o conferință de presă.

În viziunea sa, Gabriela Firea poate fi un candidat potrivit pentru Primăria Bucureștiului.

"Din partea PSD am văzut care ar fi probabil persoana cea mai potrivită, pe care au considerat-o ei în acest moment. Și din punctul nostru de vedere Gabriela Vrânceanu Firea poate să fie un candidat potrivit pentru Primăria Bucureștiului. Dar hotărârea o să o luăm mai târziu, nu a devenit o chestiune presantă asupra căreia să luăm o decizie definitivă", a punctat Tăriceanu.