MENIU

Tăriceanu, atac fără precedent la Iohannis și Kovesi la congresul PSD!

Sefii Parlamentului, imuni la critici

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Șeful ALDE a spus că dacă Iohannis nu o va revoca, își va ”semna sentința” pierderii celui de-al doilea mandat prezidențial.

”Am promis că vom veni cu proiecte de legi ce vor întări statul de drept, nu statul de drepți. Românii nu mai vor să fie ascultați abuzivi, că vom lupta împotriva corupției din instituțiile de forță, a celor care cred că rezultatele alegerilor se pot stabili în sufragerii. Raportul lui Tudorel Toader e o lovitură de grație pentru toți procurorii care cred că abuzurile pot fi tolerate, e un avertisment serios pentru toți cei care au încălcat Constituția, în frunte cu șeful DNA.

Ziua în care președinte va ieși în conferință de presă să anunțe că nu o revocă, își va semna sentința. Nu va mai câștiga un al doilea mandat. Îi elimină adversarii politici pe care el nu e în stare să îi învingă în luptă dreaptă și corectă. Va face acest gest, în pofida faptului că a încălcat Constituția, că a tolerat abuzurile, președintele va fi președintele statului paralel, nu al românilor.

Faptul că statul paralel e în panică se vede și din sondajele din ultimele zile.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Mai multe articole despre:
Tăriceanu PSD congres atac Kovesi iohannis