MENIU

TĂRICEANU anunţă înfiinţarea PRL: A venit timpul ca România să aibă un preşedinte liberal

TĂRICEANU anunţă înfiinţarea PRL: A venit timpul ca România să aibă un preşedinte liberal

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU anunţă, printr-un comunicat de presă, că a luat decizia de a înfiinţa Partidul Reformator Liberal (PRL), prin formarea unui comitet de iniţiativă, menţionând că "sute de persoane" l-au asigurat de sprijinul lor.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. "Sute de persoane m-au asigurat de sprijinul lor - persoane publice, reprezentanți ai profesiilor liberale și ai mediului de afaceri, reprezentanți ai mediului academic, intelectuali și oameni simpli care cred și vor să se implice într-un proiect liberal autentic. Am decis înființarea unui nou partid, Partidul Reformator Liberal, din două considerente. În primul rând, trebuie să-i aducem împreună pe toți cei care cred în valorile și principiile liberale. Contăm pe sprijinul celor care au convingerea că a venit timpul ca România să aibă pentru prima dată un președinte liberal", susţinte Tăriceanu într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Tăriceanu mai precizează că a luat decizia de a crea comitetul de inițiativă pentru înființarea Partidului Reformator Liberal, care va coagula și va organiza la nivel național pe toți care i se alătură.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. "În perioada imediat următoare vom demara inclusiv constituirea grupurilor de inițiativă locale", mai afirmă fostul premier.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.