MENIU

PMP fuzionează cu UNPR

SURSE: PMP fuzionează cu UNPR

Testul alegerilor parlamentare împinge partidele politice la mişcări suprinzătoare. Dovada - anunţul făcut, marţi seara, de fostul preşedinte Traian Băsescu. PMP şi UNPR au bătut palma. Formaţiunea fostului şef al statului va fuziona cu cea creată de Gabriel Oprea, în urmă cu şase ani.

PMP și UNPR fuzionează. Surse convergente au precizat, pentru stiripesurse.ro, că încă nu s-au stabilit termenii finali ai fuziunii, dar dacă va fi să fie un proces de unficare, acesta va fi unul pe picior de egalitate.

Cele două partide vor fi pe picior de egalitate, primul semnal fiind dat la nivel de președinți ai celor două formațiuni, Traian Băsescu și Valeriu Steriu.

UNPR vine după două negocieri ratate cu PNL și PSD, cu care a încercat fuziune prin absorbție, dar în final nu a rezultat nimic.

PMP fuzionează cu UNPR! Băsescu: UNPR dispare! Gabriel Oprea rămâne cu onoarea

Fostul președinte al României a informat că fuziunea va avea loc miercuri, 20 iulie.

"Este un proces de fuziune între PMP și UNPR. Sigur, după cum ați observat, sunt destui parlamentari din UNPR care au plecat la PSD. Nu ne deranjează, pentru că opțiunea noastră este să facem fuziune cu un partid în care cea mai mare parte a parlamentarilor nu au opțiune pentru PSD. Miercuri vom avea fiecare partid congresele de fuziune", a spus Traian Băsescu.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu UNPR PMP