MENIU

Surse: Nicoale Bădălău nu va mai candida pentru nicio funcție, nici măcar pentru vicepreședinte

Surse din PSD au declarat pentru realitatea.net că Nicolae Bădălă, actualul președinte execuitv, nu va mai candida pentru nicio funcție de conducere la Congres, nici măcar pentru una de vicepreședinte.

 Pe de altă parte, Bădălău a avut o strategie. Acesta a negat, luni, înaintea şedinţei CExN al partidului, existenţa unor divergenţe între el şi Liviu Dragnea, că nu s-a decis dacă va candida la congresul de pe 10 martie, apreciind că, în prezent, ”partidul e foarte sănătos”.

”Nu a fost niciodată (o secure a răbzoiului - n.r.). Eu şi dl. preşedinte Dragnea am avut o singură ţintă - modernizarea partidului, un partid puternic. Viziunile au fost aceleaşi - programul de guvernare. Restul sunt mai puţin importante”, a declarat Niculae Bădălău, întrebat dacă el şi Liviu Dragnea au ”îngropat securea războiului”.

Bădălău a precizat că nu a luat încă decizia de a candida pentru vreo funcţie de conducere la congresul extraordinar din 10 martie.

”În PSD cea mai importantă funcţie e aceea de membru. Am făcut parte din echipa de campanie din 2016. Judeţul la care am fost preşedinte a obţinut cele mai bune rezultate din ţară. Lucrul ăsta mă determină să gândesc în continuare în funcţie de decizia CEx dacă voi candida sau nu”, a spus Niculae Bădălău, precizând că este normal ca viitorul preşedinte executiv al PSD să fie o persoană agreată de liderul partidului.