MENIU

Surse: La un an de la Colectiv, Bănicioiu e la soare, în Cuba. Candidează din nou pe listele PSD

<p>Surse: La un an de la Colectiv, Nicolae Bănicioiu se află la soare, &icirc;n Cuba</p>

La un an de la tragedia Colectiv, în timp ce părinţii îşi plâng copiii arşi în incendiu, surse Realitatea TV au informat că fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu se află la soare, în Cuba. 

Fostul ministrul al sănătăţii, se pregăteşte, probabil, pentru campania electorală pentru parlamentare.

Bănicioiu se află pe listele PSD Iaşi, nici nu se gândeşte să facă un pas înapoi în politică. Deşi, în urmă cu un an dezinforma public despre condiţiile din spitalele noastre. Ele colcăiau de bacterii, dar ministrul de atunci susţinea că răniţii au parte de aceleaşi tratamente ca în Germania.

Octavian Hoandră critică decizia lui Bănicioiu de a pleca din ţară, la un an de la tragedia Colectiv 

Realizatorul Realitatea TV Octavian Hoandră a criticat decizia lui Bănicioiu de a pleca din ţară, la un an de la tragedia Colectiv. Hoandră spune că Bănicioiu are mult să îşi reproşeze şi că putea măcar să pună o lumânare!

"Mi se pare destul de absurd să pleci în preajma zişei în care tu, acum un an, ai fost ministru. Putea măcar să arate formal că îi pare rău. Domnul Bănicioiu avea şi are foate multe să îşi reproseze. Nu vrem sânge, nu vrem ca el şi Victor Ponta să fie omorâţi. Nu am capabilitatea şi demnitatea să stăpânească o situaţie şi să admită că au greşit. Puteau să admită orice, puteau măcar să aprindă o lumânare şi poate lumea i-ar fi privit cu mai multe simpatie decât acum un am. Vrem să îi vedem că regretă măcar formal. Nici de asta nu au fost în stare", a afirmat Octavian Hoandră.