MENIU

STERIU: UNPR este un partid despre care analiştii au spus frecvent că a înlocuit UDMR-ul

Valeriu Steriu

UNPR-ul a înlocuit pe scena politică UDMR-ul, spune chiar vicepreşedintele UNPR-ului Valeriu Steriu, citând analiştii politici. Acesta a vorbit la Realitatea TV, în prima sa apariţie de la propunerea în fruntea partidului, despre viitorul formaţiunii politice şi alegerile care urmează.

"Este o propunere onoranta care implica o responsabilitate foarte mare evident am participat alaturi de toti colegii. Avem un interimat asigurat de domnul Ontanu si, cu siguranta, prioritatea nr 1 este continuarea parcursului in a ne pregati pentru alegerile locale. Domnul Oprea este membru in partid in continuare asteptam cat de repede sa isi opreasca aceste probleme din justitie, sa isi demonstreze nevinovatia", a spus Valeriu Steriu la REALITATEA TV.

Valeriu Steriu a vorbit despre apariţia UNPR-ului pe scena politică.

"Este un partid despre care analistii au spus frecvent ca a inlocuit UDMR-ul din ceea ce inseamna mentinerea unui Guvern, este o linie pe care ne-am insusit-o, nu ne-a propus-o, aparitia noastra pe scena politica nu a mai permis unui partid de 7% cum a fost UDMR sa mai construiasca pe criterii etnice o prioritate sau alta in dreptul guvernarii", a mai spus Steriu.

UNPR va stabili candidaţii pentru Primăria Capitalei şi pentru cele de sector. Pentru Bucureşti, este vehiculat numele senatorului Ilie Năstase.


"Ilie Nastase unul din variante, pot sa va confirm deja ca la sectorul 2 Ontanu candideaza pentru un nou mandat. Ce se intampla la sectorul 4, este decizia dnului Piedone sa hotarasca daca va mai candida, sondajele l-au aratat intr-o pozitie foarte buna, pana la urma este o decizie personala in oricare din variante. Organizatia sect 4 are 2 variante foarte bune pentru a le pune ca si candidat", a mai precizat vicepreşedintele UNPR.

Gabriel Oprea a demisionat ieri din funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, anunţând că interimatul funcţiei va fi asigurat de Neculai Onţanu.

Mai multe articole despre:
politică Gabriel Oprea Valeriu Steriu UNPR UDRM