MENIU

Stelian Tănase: ”România e într-o situație deplorabilă și din cauza lui Klaus Iohannis!”

Klaus Iohannis

„România e într-o situație deplorabilă și din cauza lui Klaus Iohannis!”, susține politologul Stelian Tănase.

Invitatul lui Denise Rifai în emisiunea Legile Puterii, Stelian Tănase a vorbit despre greșelile din mandatul actualului președinte, dar a precizat și ce șanse are să rămână și pentru următorii 5 ani la Cotroceni.

”Iohannis, în 5 ani, numărăm pe degetele de la o mână de câte ori a intervenit, iar argumentul ca nu l-a lasat PSD, că el s-a luptat cu balaurul, sunt bancuri, că noi stam de 5 ani, el a dormit la Cotroceni și a apărut din când în când. Părerea mea cu Iohannis e ca situația urâtă a României nu e doar partea PSD si Dragnea, e și datoritaă incapacității lui de a face politică, a distanței față de evenimentele cu românii și asta a făcut rău, a făcut ca situația să degenereze. Iohannis presteaza eronat, n-are intuiție in politica și nu știe meserie”, a spus invitatul lui Denise Rifai. 

Stelian Tănase a vorbit și despre șansele candidaților la Cotroceni.

”Iohannis va câștiga și pentru că contraoferta e foarte modestă. Tăriceanu, el va candida cu suportul lui ALDE, eventual Ponta, fără candidat, nici nu mai contează, să-l susțină așa din afară. Și PSD merge cu Dăncilă la dezastru, niciodata n-a fost o distanță așa de mare între favorit și ceilalti, iar daca n-apărea defecțiunea cu USR iesea din primul tur. Barna n-are nicio șansă. USR e pe val, e un trend care crește, mai ales la oraș, dar nu are o mașinărie de partid”, a mai spus Stelian Tănase.