MENIU

Stelian Tănase, despre șansele moțiunii: Ponta poate trăda cu zâmbetul pe buze

<p>Victor Ponta</p>
<p>Victor Ponta</p>

Analistul Stelian Tănase scrie, pe blogul personal, că, până joi, când se votează moțiunea, se pot întâmpla multe și că personajul cel mai periculos este Victor Ponta, care ,, poate trăda cu zîmbetul pe buze, cu obrazul gros, fără să aibă aerul că a făcut o nefăcută și ar fi mindru de ispravă ca de o poznă nevinovată''

,,De observat că pină joi se pot întîmpla multe. De pildă, negocieirle la două capete purtate de Victor Ponta să dea rezultat și să ne trezim joi că Pro România nu e-n sală. Sau că VVDăncilă, cu pasiunea ei pentru shopping, reușeste să cumpere niscaiva nehotărîți sau pesediști trecuți cu arme si bagaje in partida Opozitiei.

Să zicem că vor fi întorși din drum cu posturi grele, afaceri, neamuri care primesc funcții prin guvern. De ce nu!? S-au mai văzut dintr-astea. Dar veriga slabă a intregii afaceri este Victor Ponta. Nici nu ascunde că are alte ginduri decît PNL, USPlus, UDMR… El vrea neapărat să redevină liderul PSD din care a dezertat cîndva intr-o maniera rușinoasă.

Deși au trecut ani, tot nu s-a copt. Este în stare de orice pentru un dram de putere în plus. Minte cum respiră. Poate trăda cu zîmbetul pe buze, cu obrazul gros, fără să aibă aerul că a făcut o nefăcută și ar fi mindru de ispravă ca de o poznă nevinovată. În locul lui Orban, Barna, Kelemen Hunor etc nu aș da crezare niciunui cuvint din ce spune Ponta Aș sta cu ochii pe el ca pe butelie'', scrie Stelian Tănase.

Detalii AICI

Mai multe articole despre:
Ponta