MENIU

Soţia lui CV Tudor uimeşte. Cum a murit, de fapt, istoricul. Rugăminte în lacrimi pentru Becali

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni după amiază, la Spitalul Militar din Capitală. Fostul lider PRM, care suferea de edem pulmonar acut, ar fi făcut infarct după ce a ajuns în unitatea medicală.

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, a făcut un apel către cei care îi pot ajuta familia, după decesul istoricului. Femeia a dezvăluit cum a murit, de fapt, fostul lider PRM: "A murit sărac, nu a pus niciun ban deoparte. Nu şi-a făcut planuri pentru ziua următoare".

Apoi, Doina Vadim Tudor i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. Văduva ar dori ca patronul Stelei să-i sprijine cele două fete să se angajeze undeva.

"Nu avem nicio sursă de venit. Nu ştiam că se va întâmpla aşa ceva. Nu vorbea in general despre planuri. Niciodată nu-şi făcea planuri. Nu a lăsat niciun testament. Ce testament să lase? Testamenul lui de suflet este revista România Mare. De asta cred că a şi murit. Că nu se îndura să renunţe la salariaţi, grijile lui de fiecare zi erau angajaţii, tipografia de plătit..

Fetele sunt la facultate. Rugămintea mea este dacă domnul Gigi Becali le poate ajuta pe cele două fete ale mele să se angajeze undeva.

O să fie îngropat peste mama lui. Asta a fost dorinţa lui. Cred că se întâlneşte cu Barbu, cu Nichita Stănescu, cu Adrian Păunescu, cu atâţia prieteni. A divinizat-o pe mama lui şi când a murit ea a murit jumătate din el. El a fost viaţa şi sufletul meu. Nu mă pot obişnui fără el. El era universul nostru. Totul se învârtea în jurul lui", a spus Doina Vadim Tudor la o televiziune.