MENIU

Sorina Matei, despre dosarul Lucinschi-Pricop: Devoalează ceva absolut îngrozitor

Cătălin Voicu era mic copil faţă de "mafioata Bica", afirmă jurnalista Sorina Matei, care face o scurtă analiză a legăturilor cu Rusia ale fostei şefe DIICOT.

Jurnalista de la B1 TV vorbeşte despre o reţea de crimă organizată interstatală, regăsită în Dosarul Bica 2, dar şi în dosarul în care sunt implicaţi Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, şi Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu.

"Dosarul de corupție Lucinschi devoalează ceva absolut îngrozitor, dincolo de orice imaginație a unui om normal. În fapt, este un dosar de crimă organizată interstatală cu rădăcini la cele mai înalte niveluri ale statului român, pe rețeta inventată de Cătălin Voicu/ Mitică Iliescu. Rețeaua de crimă organizată interstatală a început să acționeze odată cu luna decembrie 2013, la doar câteva luni după ce individa Alina Bica a fost pusă șefă a DIICOT iar punctul final al transferurilor de bani era Rusia. Acesta este al doilea dosar de corupție în care Rusia apare menționată în relație directă cu oameni din DIICOT, din subordinea directă a Alinei Bica, cu rețeaua ei de crimă organizată, cu dosarele instrumentate de ei, sau chiar cu Alina Bica", spune Sorina Matei pe Facebook.â

Mai multe, pe stiripersurse.ro

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Sorina Matei Radu Pricop