MENIU

Sorin Grindeanu, după ce a avut întârzieri cu zboruri TAROM: „Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo”

Sorin Grindeanu - Ministrul Transporturilor

Sorin Grindeanu - Ministrul Transporturilor spune că a avut întârzieri la mai multe curse Tarom în ultima vreme, iar răbdarea sa a ajuns la final cu managementul de acolo. Oficialul anunță că va lua o decizie zilele următoare.

„Am zburat cu TAROM duminica asta și a avut întârziere pe ruta Timișoara-București de o oră și jumătate. Duminica trecută a plecat după aproape 4 ore. A existat o explicație tehnică a celor de la TAROM, dar este inadmisibil. Ca să fiu scurt și fără nuanțe, răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo și o să iau o decizie zilele următoare”, a declarat Sorin Grindeanu.

„În cazul TAROM, România nu-și permite să piardă compania națională așa cum au pierdut țări din jurul nostru. În Europa de est, companiile care au rămas în picioare pe zona aero mai sunt în România și Polonia, bulgarii și ungurii și le-au pierdut de mult. Cine nu înțelege că s-a agreat un plan cu Comisia Europană pe TAROM, că acel plan trebuie pus în aplicare astfel încât să încercăm să salvam TAROM, înseamnă că trebuie să plece. Faptul că lălăim anumite lucruri nu mai merge și lucrurile astea se vor termina rapid, vă asigur de acest lucru”, a mai spus oficialul de la Transporturi.

Mai multe articole despre:
grindeanu tarom conducere