MENIU

Sorin Grindeanu a fost înlocuit la şefia PSD Timiş. Reacţia sa: "Nicio decizie nu mă determină să.."

PSD şi-a dus planul la capăt, cu excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD. Secretarul de stat din Ministerul Învăţământului, Petru Andea, va coordona activitatea PSD Timiş, după ce la sediul organizaţiei ar fi ajuns documentul de excludere din partid a fostului premier Sorin Grindeanu. 

Sorin Grindeanu a avut şi o reacţie pe pagina sa de Facebook, în care spune că nimic nu îl va face să accete decizia partidului ca PSD Timiş să fie condusă de la Arad. 

"În 2016, pentru prima oară, organizația care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiș, a câștigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid și, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiș a reușit să se apropie de oameni prin implicare și respect. PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizației Timiş a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizații PSD din țară, lucru confirmat de rezultatele obținute. Mergem înainte!", a scris Grindeanu. 

Secretarul de stat Petru Andea a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost chemat de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, pentru a-i comunica faptul că va coordona activitatea organizaţiei Timiş.

„Aşa mi s-a comunicat de către secretarul general al PSD, domnul Neacşu (Marian Neacşu – n.r.). Nu am avut nicio altă discuţie înainte cu domnul Dragnea. M-a chemat domnul Neacşu şi mi-a spus că asta a hotărât conducerea PSD. Am zis mulţumesc frumos. Sunt încă la Bucureşti, la minister. Nu singur, ci cu domnul Căprar (Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad). Mâine o să trec pe la filială să văd dacă a ajuns şi hârtia cu excluderea lui Sorin Grindeanu. Am înţeles că de luni a fost trimisă. O luăm încet, încet. cu binişorul. Eu sunt vicepreşedinte al filialei”, a declarat Andea.

Andea a precizat că a convenit cu conducerea PSD să preia conducerea organizaţiei Timiş de la 1 august, deoarece sâmbătă va pleca în concediu.