MENIU

"Times New Roman", amendat de CNCD pentru articolul defăimător la adresa iubitei lui Liviu Dragnea

Site-ul de satiră Times New Roman a fost amendat de CNCD cu trei sancţiuni care cumulează 13 000 de lei,  pentru publicarea articolului "Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti".

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrunit în şedinţa de soluţionare a petiţiilor în data de 25.04.2018, a adoptat următoarea hotărâre, cu unanimitate de voturi a celor prezenţi, opt membri.

"Articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul "Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti'', prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. şi art 15. din O.G. 137/2000, republicată;

S-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicaţia, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul şef şi 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL şi obligaţia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speţă (pentru o perioadă de 30 de zile) precum şi în două cotidiene naţionale", se arată în comunicatul remis CNCD.