MENIU

Shhaideh, după ce a fost eliberată din funcție de Grindeanu: Decizia, bazată pe complexele dânsului

Sevil Shhaideh

Ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, consideră că decizia premierului Sorin Grindeanu de a trimite demisia sa şi a ministrului de Interne, Carmen Dan, la preşedintele Klaus Iohannis este una bazată pe ''motive personale sau complexe''.

"Cred că aceste două demisii acceptate de domnul prim-ministru aşa-zis în funcţie sunt motivele dânsului personale sau complexele dânsului. Mă aşteptam să preia funcţia la Ministerul Dezvoltării, ţinând cont de aşa-zisa experienţă a dânsului. Dar fuge de muncă şi de răspundere aşa cum a făcut în ultimele şase luni", a declarat Sevil Shhaideh, vineri seara, la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

Reacţia ministrului Shhaideh vine după anunţului potrivit căruia premierul Grindeanu a trimis la Preşedinţie demisia sa şi a ministrului de Interne Carmen Dan. La Ministerul Dezvoltării şi în calitate de vicepremier a fost propus interimar Augustin Jianu, iar portofoliul internelor va fi preluat chiar de către premierul Grindeanu. 

"Nu ştiu ce era atât de urgent, dacă domnul Grindeanu doreşte binele acestei ţări şi doreşte să închidă această criză politică, ce era atât de urgent să semneze secretarul general? Demisiile noastre erau depuse. Care mai era problema?", a adăugat Sevil Shhaideh. 

Mai multe articole despre:
PSD Sorin Grindeanu Sevil Shhaideh