MENIU

Senatorul PSD Liviu Marian Pop cere primarilor PDL, PNL, PMP să se înscrie în fundaţia sa

Liviu Marian Pop

PSD și PP-DD Maramureș au semnat un protocol de colaborare, iar senatorul Liviu Marian Pop a lansat un îndemn tuturor primarilor de dreapta de a se înscrie în Fundația Liviu Marian Pop, scrie pesurse.ro.

După ce a salutat decizia luată de reprezentanții celor două organizații politice, senatorul Liviu Marian Pop a lansat un îndemn tuturor primarilor de dreapta și, implicit, membrilor PNL, PMP și PDL de a se înscrie în Fundația Liviu Marian Pop.

”Pe cei care nu au curaj să se înscrie în PSD, pentru că în caz contrar își vor pierde mandatul de primar, îi invit să se înscrie ca membri sau voluntari în cadrul Fundației Liviu Marian Pop. Asta până la alegerile din 2016. Îi asigur că este o fundație de stânga, o organizație nonguvernamentală socială. În acest fel nu își vor pierde mandatele și împreună cu PPDD și PSD vom reuși să venim în sprijinul maramureșenilor care se confruntă cu probleme sociale. Cu siguranță în acest fel vor fi apreciați după faptele bune pe care le vor face”, a subliniat demnitarul PSD Maramureș.