MENIU

Se înmulțesc problemele pentru Alexandru Cumpănașu

Din cauza multiplelor scandaluri în care ete implicat, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea lui Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte al forului.

Fundația Colegiului Național de Apărare anunță, într-o postare pe Facebook, că se delimitează de ultimele afirmații publice ale lui Alexandru Cumpănașu, ”considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație”

”Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.

Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte”, se arată într-un comunicat postat pe Facebook de consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare.

Precizările Fundației vin după ce a ieșit la iveală informația că Alexandru Cumpănașu nu are studii superioare iar acesta a amenințat că-i va acționa în judecată pe toți cei care mai forumlează o singură acuzație împotriva lui ”fără să aibă probe”.

Potrivit Timpolis, în declaraţii publice şi în CV, Alexandru Cumpănaşu, intrat în cursa pentru prezidenţiale, îşi leagă numele de Colegiul Naţional de Apărare al Universităţii Naţionale de Apărare, menţionând că a predat acolo şi că, la acelaşi colegiu, este absolventul unui curs de securitate naţională. Universitatea infirmă aceste informaţii.

Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” transmite, prin intermediul ofițerului de informare și relații publice, căpitanul Cristina Barna, că Alexandru Cumpănaşu nu a absolvit niciun curs la Colegiul Național de Apărare.

Mai multe articole despre:
Apărare probleme alexandru caumpanasu