MENIU

Scutaru: Gafa lui Ponta, legată de comparaţia cu regimul nazist, afectează imaginea țării

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat că PSD recidivează, prin declaraţia premierului Victor Ponta, care a comparat, recent, regimul băsist cu cel nazist. Scutaru cataloghează declarația premierului drept ”o gafă care aduce, în primul rând, deservicii de imagine ţării.”

"Este o gafă care aduce, în primul rând, deservicii de imagine ţării (...). PSD recidivează. Să ne aducem aminte că acum vreun an, un an şi jumătate, un alt lider al PSD, domnul ministru Şova nega Holocaustul, petrecut în România şi după asta, a trebuit să-şi pună cenuşă în cap şi el şi tot PSD-ul, în faţa comunităţii internaţionale pe acest subiect", a declarat, George Scutaru, la RFI. 

Deputatul PNL spune că "Ponta face diverse gafe. Când se află în străinătate, vedeţi, s-a dus la Beijing şi crede că dacă se gudură pe lângă Partidul Comunist Chinez, o să-i plouă cu investiţii. O să vedeţi că peste două săptămâni pleacă în Statele Unite şi se va declara un înfocat admirator al Statelor Unite şi al capitalismului american. Deci Ponta practică dublul limbaj", a mai spus George Scutaru.

Declarația liderului deputaților PNL vine după ce, în urmă cu câteva zile, premierul Victor Ponta a făcut următoarea afirmaţie la Antena 3: "Nu exagerez folosind acest termen, cred că efectele asupra societăţii româneşti, lăsate de cei zece ani de regim Băsescu, sunt destul de asemătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania şi de asta spun de debăsificarea societăţii."

 

Mai multe pe RFI.

Mai multe articole despre:
PNL Victor Ponta George Scutaru regimul nazist