MENIU

Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!

Nu este un secret pentru nimeni. Elena Udrea se afla intr-o situatie, practic, fara iesire. Pe un drum fara intoarcere, scrie Sorin Roșca Stănescu, pe blogul său. 

"Plasata intr-un scenariu fara precedent. In care, unui parlamentar i se cere, simultan, de mai multe ori, arestarea. Cum-necum, sistemul s-a pornit impotriva ei. Acelasi sistem pe care ea l-a utilizat, in ultimii zece ani, impotriva adversarilor. Iar Traian Basescu tace. Se abtine de la orice reactie. E corect? E moral?

Nu m-a interesat niciodata daca Elena Udrea a fost sau nu ibovnica lui Traian Basescu. Dar este un subiect care nu a putut fi tinut sub covor. S-a vorbit mult si in toate felurile despre asta. Ibovnica sau nu, iubita sau nu, doar folosita sau nu, Elena Udrea a fost, insa, cu certitudine, cel putin un tovaras politic al fostului presedinte. Indiscutabil, cel mai loial si cel mai atasat si cel mai constant dintre toti. Iar astazi, a dat de necaz. De un necaz real si mare. Este drept sau este nedrept ca Basescu o abandoneaza? A fost sau nu a fost amanta lui, e mai puţin important. Esenţial este ca, fara niciun fel de discutie, ea a transpirat, in toate momentele, inclusiv in cele mai grele momente, pentru cariera politica a lui Traian Basescu. A stat alaturi de el chiar si in zilele in care se milogea, ca ultimul nenorocit, cu caciula in mâna, la ambasada Statelor Unite ale Americii, prin curte, asteptându-l pe inaltul reprezentant al Washington-ului si implorându-l sa-l scoata din garaj. Din garajul suspendarii. Nici atunci Elena Udrea nu l-a abandonat."

Mai multe, pe corectnews.ro.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Sorin Roşca Stănescu