MENIU

Rovana Plumb a pierdut șefia organizatiei județene PSD Dâmbovița

Rovana Plumb a pierdut șefia organizației județene a PSD Dâmbovița, la capătul unei ședințe cu scandal în care liderii partidului și-au aruncat vorbe grele.

Rovana Plumb, care a condus organizaţia judeţeană PSD Dâmboviţa de la sfârşitul anului 2018, după ce fostul lider al filialei judeţene, Adrian Ţuţuianu, a fost exclus din partid, a pierdut alegerile interne pentru preşedinţia filiale judeţene Dâmboviţa, în această funcţie fiind ales deputatul Corneliu Ştefan.

Votul a fost dat în cadrul unei conferinţe în care Plumb a fost dur criticată pentru modul în care a condus filiala şi pentru lipsa de implicare.

După numărarea voturilor Rovana Plumb a obţinut peste 70 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Corneliu Ştefan, a obţinut aproape dublu. Preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a fost ales senatorul Titus Corlăţean.
Votul a fost dat la finalul unor dezbateri la începutul cărora preşedintele interimar al PNL a cerut să nu existe atacuri la persoană, dar în care fosta conducere a fost aspru criticată pentru lipsa de implicare. Fără a i se pronunţa numele, Rovanei Plumb şi echipei care a susţinut-o pe aceasta li s-au adus acuzaţii de nepotism, lipsă de implicare şi de dezbinare a social-democraţilor dâmboviţeni.
„A fost o competiţie normală, au existat şi alături, dar nu la persoană, au fost viziuni diferite şi, repet, părerea mea, balanţa a fost înclinată de echipa locală, dorinţa locală de a fi reprezentaţi primarii, delegaţii, de nişte oameni care stau zi de zi în acest judeţ” a declarat Marcel Ciolacu la finalul conferinţei de alegeri.