MENIU

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Dragnea: E rău pentru PNL, arată greşeala făcută ieşind din USL

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Dragnea: E rău pentru PNL, arată greşeala făcută ieşind din USL / Foto: MEDIAFAX

Victoria Alianţei PSD-UNPR-PC la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE a fost primită cu bucurie de liderii alianţei. "E unul dintre cele mai bune scoruri de până acum", a spus preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a declarat că scorul obţinut de Alianţa PSD-UNPR-PC la europarlamentare a fost unul dintre cele mai bune. În schimb, liderul social-democrat a susţinut că rezultatul slab obţinut de liberali arată că partidul a fost "taxat" de alegători.

"E rău pentru PNL, arată greşeala pe care a făcut-o ieşind din USL. E unul dintre cele mai mari scoruri pe care le-a avut PSD până acum. Diaconu are cât un partid, cât PMP", a spus Liviu Dragnea.

Părerea i-a fost împărtăşită de preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. "E eşecul lui Crin, categoric", a spus şi Iliescu.  

Alianţa formată din PSD, UNPR şi PC a obţinut 42,4% din voturi la alegerile de duminică pentru Parlamentul European, fiind urmată de PNL, cu 13,3% din sufragii, şi de PDL - 11,5%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului Operations Research, difuzate de Antena 3.