MENIU

REZULTATE ALEGERI SUCEAVA. Cine a câştigat mandatul de primar la Suceava

EXIT POLL prezidenţiale 2014 - Rezultatele sondajelor exit poll ale ACL si PSD

REZULTATE ALEGERI SUCEAVA. Candidatul PNL Ion Lungu, actualul primar al municipiului Suceava, a câştigat un nou mandat de primar, a declarat deputatul liberal Ioan Balan, el precizând că la Consiliul Judeţean, PNL are aproape 50 la sută din voturi.

REZULTATE ALEGERI SUCEAVA.  Potrivit lui Balan, numărătoarea paralelă a PNL arată că actualul edil al municipiului Suceava, Ion Lungu, are un avans de 1.600 de voturi în faţa contracandidatului PSD Tiberiu Brădăţan şi că distanţa nu mai poate fi recuperată.

Totodată, Balan spune că PNL a câştigat şi primăriile din oraşele Câmpuling Moldovenesc (Mihăiţă Negură), Vatra Dornei (Ilie Boncheş) şi Siret (Adrian Popoiu).

Oraşele Rădăuţi şi Fălticeni au revenit PSD, în timp ce la Gura Humorului a fost ales primar un independent.

REZULTATE ALEGERI SUCEAVA. "Municipiul Suceava este sută la sută câştigat de PNL. Mai sunt de introdus câteva procese-verbale, dar diferenţa nu mai poate fi recuperată, avem 1.600 de voturi în plus”, a declarat pentru News.ro deputatul Ioan Balan.

El a precizat că la votul pentru Consiliul Judeţean numărătoarea liberalilor arată că PNL a obţinut aproape 50 la sută.

REZULTATE ALEGERI SUCEAVA. Deputatul Ioan Balan a spus că, foarte probabil, în Consiliul Judeţean Suceava vor intra doar două partide, PSD şi PNL, celelalte formaţiuni fiind sub pragul electoral de 5 la sută.