MENIU

Replica lui Victor Ponta la poza cu Dan Barna

Victor Ponta a anunțat, miercuri, pe Facebook, că partidul său a fost invitat să facă parte atât din grupul social-democraţilor, cât şi din cel nou format de ALDE, En Marche şi USR-PLUS din Parlamentul European.

Fostul premier a menționat că a discutat la Bruxelles cu liderul USR Dan Barna, după ce o fotografie cu cei doi a dat naștere mai multor speculații, precizând însă că a vorbit dar și cu mulţi reprezentanţi ai PNL şi PSD.

„Azi am participat la Bruxelles la discuțiile oficiale cu reprezentantii Grupului Social Democrat si cu cei ai Noului Grup ProEuropa format din Liberali, Democrati si En Marche. Am multumit ambelor Grupuri pentru invitatia de a activa in cadrul acestor doua familii politice europene importante. Urmeaza sa decidem in cel mai scurt timp ce este mai bine pentru Romania si pentru ProRomania”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El acuză faptul că „adevaratii securisti au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European” in care se afla alaturi de liderul USR Dan Barna.

„Daca vreti poze «picante» va dau eu poza din momentul in care m-am intâlnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasă! Vreti Securiștilor?”, mai scris Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Pro Romania Dan Barna usrplus