MENIU

Realitatea TV, motiv de dispută în Parlament. Scandalul, surprins de camerele de filmat

<p>REALITATEA TV&nbsp;</p>

Scene incredibile în plenul Camerei Deputaților. Doi deputați de la Opozitiție și Putere au fost la un pas de bătaie. Totul a pornit de la solicitarea opozitiei de înființare a unei comisii de anchetă a Consiliului Național al Audiovizualului, idee avansată imediat după sancțiunea dură pe care CNA a decis-o pentru postul REALITATEA TV: suspendarea emisiei pentru 10 minute. 

Tot scandalul a început în momentul în care, de la microfonul Camerei, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a atacat postul Realitatea TV.

"Sustin initiativa opozitiei, nu mi se pare normal ca CNA sa amendeze Realitatea TV, cand marea jurnalista Ioana Ene Dogioiu cere arestarea judecatorilor CCR sau cand marele jurnalist Rares Bogdan ne arata in prime time la 10 seara sosetele seara .. m..ie PSD!!!. Mai ales ca PSD ne-a spus ca e in regula.", spune Pleșoianu. 

Când și-a terminat intervenția, Pleșoianu a coborât în sală și a avut un schimb de replici cu cei din opoziție. Deputatul Ionuț Moșteanu a fost principalul vizat. 

Episodul a fost relatat integral chiar de protagoniști. 

Dezbaterile în jurul sancțiunii Realitatea TV nu s-au oprit aici.

"Eu personal cred ca masura luata impotriva postulu Realitatea a fost tardiva, incompleta si arata o protectie din partea CNA. Acest post care este huliganic, subversiv si incearca sa loveasca in ordinea constitutionala din România. Cred ca, de fapt, problema esențiala e greseala uriasa care s-a facut in momentul in care a fost dezincrimnata calomnia si agresiunea verbala in presa. La ora actuala ce se intampla in presa e extrem de grav.", spune Bacalbașa.

Mai multe articole despre:
scandal Realitatea Tv video