MENIU

Liviu Dragnea, reacţie bizară după ce Titus Corlăţean a fost audiat la DNA, în dosarul "Diaspora"

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, cu privire la audierea fostului ministru de Externe Titus Corlăţean la DNA în dosarul votului din diaspora, că speră să nu fie nicio problemă pentru social-democrat, având în vedere că nu crede că a greşit cu ceva cât a fost în Guvern, scrie Mediafax. 

"Sper să nu fie nicio problemă. Nu cred că Titus Corlăţean a greşit cu ceva atunci când a fost ministru", a spus Dragnea, întrebat despre audierea fostului ministru la DNA. Întrebat dacă se aşteaptă să fie şi el chemat în faţa procurorilor în acest dosar, Dragnea a negat spunând că nu ar putea avea nicio calitate. "Sunt chemat pentru referendum, asta am înţeles, dar pentru aia nu-mi dau seama de ce", a spus fostul ministru al Dezvoltării şi vicepremier la vremea respectivă.
 
Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), precizând că a fost citat în calitate de martor.
 
Pe 4 decembrie, procurorii anticorupţie au preluat dosarul „Alegeri în Diaspora” de la Parchetul General care începuse deja urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale.