MENIU

Reacția lui Clotilde Armand după ce a fost dată pe mâna procurorilor: Cum și-a dat singură mai mulți bani la salariu

Clotilde Armand

Clotilde Armand - primarul Sectorului 1 al Capitalei a reacționat, luni, după ce ANI a acuzat-o că și-a dat singură mai mulți bani la salariu.

Acuzații bombă la adresa lui Clotilde Armand. Agenția Națională de Integritate acuză primarul sectorului 1 că și-a majorat abuziv indemnizația cu 30 la sută după ce s-a numit singură într-un proiect pe fonduri europene. Culmea, proiectul era pentru combaterea faptelor de corupție. Inspectorii de la ANI au reclamat-o pe Armand la Parchetul General.

„Am citit astăzi comunicatul ANI, pot să vă spun că am respectat legea în cazul proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟. Avem o confirmare de la oficialii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care ne transmit că suntem eligibili.

Înainte de a se face numirile în cadrul proiectului, a existat o verificare și autoritățile competente care ne-au transmis că totul este corect.  Știam că unul dintre membrii PNL Sector 1 a făcut plângerea la ANI, într-o încercare disperată de hărțuire a mea. Nu avem nicio problemă ca Parchetul și Prefectul să verifice actele și le vom pune la dispoziție toate documentele pe care le vor solicita.

De asemenea, în cadrul lucrării ce face obiectul comunicatului am răspuns de fiecare data solicitărilor ANI și am depus un punct de vedere însoțit de documente justificative care arată legalitatea activităților pe care le-am desfășurat în calitate de Primar al Sectorului 1 București”, spune Clotilde Armand.

Clotilde Armand - primarul Sectorului 1 este acuzată de Agenția Națională de Integritate (ANI) că, în exercitarea atribuțiilor de primar, respectiv în perioada februarie – august 2022, a semnat un număr de 5  dispoziții care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine.

Clotilde Armand, reclamată de ANI - Și-a majorat ABUZIV indemnizația! Parchetul General a fost sesizat

Mai multe articole despre:
clotilde armand ani reactie