MENIU

Reacția lui Ponta la întoarcerea în PSD a celor doi parlamentari refugiați la Pro România

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat defensiv la pierderea celor doi parlamentari racolați de la PSD. Acesta scrie, într-o postare pe Facebook, că parlamentarii Nasra și Itu NU se numără printre  cei 237 care au semnat motiunea. El admite însă că  votul lor ar fi contat, '' în primul rând pentru ei înșiși și pe urmă  pentru noi toți.''

,, Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor'', scrie Ponta pe Facebook.

,,Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt - in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor'', adaugă Ponta.

,,Alegerea le apartine acestor oameni - important este sa nu poata sa spuna niciodata ca NU au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor'', a mai scris acesta.

Ponta spune că a intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a deputatului Nasra să vadă ce gândesc alți oameni despre decizia lui și i-a invitat și pe alții să facă același lucru. 

 

Mai multe articole despre:
Ponta