MENIU

Războiul Lazăr-Iordache. Un procuror acuză, celălalt se scuză

Augustin Lazăr a declarat, la adresa Elenei Iordache, de la Curtea de Casație și Justiție, că are probleme de reprezentativitate în cadrul Asociației Procurorilor.

Elena Iordache, procurorul de la PÎCCJ vizitat joi de ministrul Justiţiei, reacţionează la atacul lansat de Augustin Lazăr la adresa sa.

"Din septembrie 2018, de când m-am dus la CSM când se purtau discuţii cu privire la Secţia de Magistraţi, mă atacă permanent. Şi de atunci o ţine constant şi în bilanţuri. La bilanţul de la Timişoara m-a atacat. Nu mai vorbeşte cu mine de câteva luni", a declarat Elena Iordache pentru Antena 3.

Augustin Lazăr a susţinut joi că ministrul Toader trebuia să se adrese procurorului general dacă dorea să viziteze Parchetul de pe lângă ÎCCJ, în loc să contacteze "un procuror care are probleme de reprezentativitate în cadrul Asociației Procurorilor". "Acel procuror trebuie să își clarifice problemele de reprezentativitate și acest lucru se face prin adunare, nu printr-o întânire obscură", a declarat Lazăr.