MENIU

Război total! Firea folosește artileria grea împotriva lui Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, președinte interimar al PSD București, a declarat că în PSD s-a ajuns ca și sondajele interne să fie falsificate. Firea a mai spus că se pregăteşte ”mazilirea” sa în PSD. Astfel, ar urma să fie înlăturată de la conducerea interimară a Organizaţiei PSD Bucureşti

Ea susține că cei din jurul președintelui PSD, Liviu Dragnea, nu îndrăznesc să îi spună că românii nu il vor și falsifică sondajele pentru a-i arăta că nu stă așa rău.

Vă spun că așa se practică. Acum de curând a fost făcută o cercetare în care pe primul loc eram eu, al doilea domnul Iohannis și pe locul III domnul Tăriceanu, iar domnul Dragnea undeva. Și ce să vezi. Când au mers să îi prezinte cercetarea el era sus de tot pentru că a zis că Nu pot să mă duc la domnul președinte cu cifrele reale, a spus Gabriela Firea la România TV.

Primarul general al Capitalei, Gabriel Mutu, a declarat că în urma unei întâlniri secrete a președintelui PSD Liviu Dragnea cu primarii de sectoare (fără primarul Sectorului 3, Robert Negoiță) s-a decis ca interimatul de la București în urma demiterii care i se pregătește va fi asigurată de Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Ea a spus că la discuţia cu Dragnea, care a avut loc miercuri seara sau joi seara, ”au fost cinci primari de sector, toţi mai puţin dl Robert Negoiţă”. ”Le-a spus acest lucru de neimaginat şi de neconceput pentru a-i atrage de partea sa pe principiul dezbină şi stăpâneşte”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a spus că se pregăteşte ”mazilirea” sa în PSD. Astfel, ar urma să fie înlăturată de la conducerea interimară a Organizaţiei PSD Bucureşti, dar şi din funcţia în care a fost aleasă de preşedinte al PSD Ilfov.

Firea a afirmat că ”este un moment de cumpănă prin care trec PSD şi întreaga ţară”. ”E o cale greşită pe care o urmează dl Dragnea - oricine are o poziţie critică faţă de managementul său să fie dat afară. (...) PSD ajunge să fie un partid al unei singure persoane. În momentul în care te lipseşti aşa de uşor de secretarul general, un foarte bun organizator, un om care, ca şi mine, i-a stat alături domnului Dragnea zile şi nopţi,înseamnă că ceva este greşit. Mai bine ar fi fost să te întrebi de ce s-a ajuns în acea situaţie”, a adăugat Gabriela Firea, spunând de asemenea că Adrian Ţuţuianu - exclus şi el din partid - este un ”eminent jurist care a ridicat o organizaţie”.

”Mi-au spus colegii că am fost aşteptată de la Madrid şi că mi se pregăteşte o mazilire şi că s-a pus în mişcare un întreg scenariu. (...) Mi s-a comunicat că beneficiez de un tratament special şi dl Dragnea ar fi făcut afirmaţia în faţa unor primari de sectoare că nu vrea să mă excludă ca să-mi uşureze situaţia să mă duc la alt partid şi doreşte să mă chinuie şi să-mi curme cumva cariera politică. (...) Normal că mă doare, dar nu voi întreprinde absolut nimic care să le arate românilor că mă agăţ de funcţii. Dacă colegii mei din CEx vor vota ca primarul general să nu mai aibă funcţii politice, mă supun”, a mai declarat Firea.

Ea a susţinut că la conducerea Organizaţiei PSD Bucureşti ar urma să fie pus primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, şi că va fi înlocuită şi prefecta Capitalei.

 edilul Capitalei, susține, referitor la posibilitatea ca unii parlamentari PSD să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, că este o informație lansată de Liviu Dragnea pentru a ii demoniza pe pucistii din partid.

"La toate întâlnirile la care am participat si au fost si alti colegi care nu considera domnul Dragnea e perfectiunea in politica, niciodata nu s-a discutat despre un vot al acestor colegi sau al Parlamentului impotriva guvernului PSD. Aceasta gogorita o lanseaza ca o sperietoare domnul Dragnea catre colegii din tara ca sa ne demonizeze, sa zica 'uite, din cauza lor, a pucistilor'.Niciodata nu s-a pus problema ca guvernul PSD sa cada cu votul parlamentarilor care vad altfel partidul decat domnul Dragnea", a spus Gabriela Firea.

Mai multe articole despre:
război PSD Liviu Dragnea Gabriela Firea