MENIU

RĂZBOI la graniță | Ședința task-force la Guvern pentru AGRESIUNEA militară rusă! Premierul Ciucă, întâlnire cu Ylva Johansson

Nicolae Ciucă - premierul României

Premierul Nicolae Ciucă va participa, luni, la ședința task-force pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina. 

În programul premierului de luni se află participarea la ședința task-force pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

Ulterior, la ora 15:45, acesta va avea o întrevedere cu Ylva Johansson, comisar european pentru afaceri interne.

Comisarul european Ylva Johansson, responsabil pentru afaceri interne, va efectua o vizită la Suceava şi la Bucureşti, care se va concentra pe situaţia de la graniţa cu Ucraina, conform unui comunicat de presă al Executivului UE.

La Bucureşti, înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Nicolae Ciucă şi cu ministrul afacerilor interne Lucian Bode. Comisarul va efectua şi o vizită la Centrul Operaţional de Coordonare al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, urmată de o conferinţă de presă. De asemenea, va participa la o masă rotundă cu reprezentanţi ai societăţii civile.

La Suceava Ylva Johansson va vizita tabăra mobilă de asistenţă umanitară din zona PTF Siret şi va susţine declaraţii de presă la Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Mai multe articole despre:
ciuca romani ucraina task force