MENIU

Rareş Bogdan: Să vă fie ruşine, domnule Ponta! Sunteţi un mitocan!

Rareş Bogdan l-a criticat dur pe Victor Ponta, după ce astăzi, la întâlnirea cu hotelierii, premierul a refuzat să dea mâna cu preşedintelui Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, totodată şi unul dintre cei mai importanţi investitori în turismul hotelier de pe litoral. Şeful Guvenului a făcut referire la faptul că Rareş Bogdan a avut emisiuni găzduite în complexul lui Murad, spunându-i investitorului: "Aoleu, să nu vă critice diseară deontolgii. Nu vă compromiteţi cu mine! Vă critică deontolgii dumneavoastra". În replică, Rareş Bogdan a postat pe pagina lui de facebook un răspuns, în care i-a transmis lui Ponta să îi fie ruşine pentru gestul făcut, adăugând că este "un mitocan".  

Redăm în cele ce urmeză postarea integrala a realizatorului tv, de pe pagina sa de facebook, în care Rareş  Bogdan îl cataloghează pe Victor Ponta drept "individul Premier" sau "necioplit" care nu are cei 7 ani de acasă, întrucât a refuzat să dea mâna cu un investotor important, în faţa a peste 150 de oameni:

"Intamplare de la malul marii......
Sa va fie rusine, d-le Ponta! Sunteti un mitocan.

Imi pare rau sa va inoportunez cu informatii despre un personaj aflat in agonie in ultimele saptamani ale mandatului. Mi-am propus sa nu-i mai dau atentie, pentru ca oricum acesta nu mai conteaza nici in ecuatia de putere, nici in simpatiile opiniei publice.
Sunt, totusi, nevoit sa scriu astazi despre acest individ absolut sinistru al scenei romanesti din ultimii 3 ani, deoarece daca eu nu vorbesc de el, fiind de altfel in pauza cu emisiunea pana pe 1 septembrie si avand cu totul alte preocupari, mitomanul plagiator, periculos pentru Romania are grija sa faca in asa fel incat oamenii sa nu ma uite cumva.
Pentru a vedea cata minte are acest om in care si-au pus sperantele milioane de romani, inclusiv eu in 2011-2012 si cum intelege el exercitarea puterii, trebuie sa va povestesc o intamplare a carui protagonist a fost individul in cauza, iar personaj secundar eu.

Astazi, la malul marii, la Mamaia, la intalnirea individului cu patronatele din turism, adica cei care au avut forta sa creada impotriva oricaror batai de joc din partea guvernantilor in turismul romanesc, individul Premier care a ales sa sfideze intregul corp medical de 2 ori intr-o singura vara, in primul rand facandu-si o operatie absolut simpla la genunchi, in Turcia, desi el este premierul Romaniei, si in al doilea rand explicand el cu nesimtirea care-l caracterizeaza, de altfel, ca va legaliza spaga medicilor, dl. Ponta a refuzat sa dea mana cu unul dintre cei mai mari investitori din turismul Romaniei, deoarece Rares Bogdan a facut emisiuni in vara aceasta de la complexul respectivului investitor si, in consecinta, Rares Bogdan fiind dusmanul lui, prin analogie si bietul investitor, cu nu mai putin de 2 mii de camere pe litoral, a devenit dusmanul sau. Adica ceva de genul daca Rares Bogdan ma critica pe mine si a contribuit din plin la blocarea mea spre castigarea Presedintiei Romaniei, eu le fac rau sau ii sfidez pe toti cei cu care el intra in contact.

Ganditi-va acum, facand o pauza de 30 sec si inchizand ochii, cam cum ar fi aratat Romania acestui domn, in cazul in care in 16 noiembrie 2014 individul era trimis de poporul roman si aparatul de partid spre Palatul Cotroceni. Repet, am cu totul alte preocupari in aceasta perioada, dar ca un om care plateste anual peste 10 milioane de euro impozite statului roman sa fie umilit doar pentru ca este prieten cu mine, mi se pare absolut incalificabil si denota modalitatea prin care acest “tehnocrat al penalului guvernamental” intelege sa-i respecte pe cei fara de care el ar conduce un guvern sterp, sarac si carpind disperarea. Domnule Victor Ponta, ati dovedit azi, inca o data, de ce nu ati fi meritat sa ajungeti Presedintele Romaniei si, de asemenea, de ce faptul ca Dvs conduceti guvernul este o intamplare sinistra care arata ca, in bunatatea sa, poporul roman face si erori grave. Din fericire, insa, nu si insurmontabile. Sunteti un necioplit, un om care nu are nici macar cei 7 ani de acasa si care este incapabil sa treaca peste umorile personale, pentru a-si exercita actul de guvernare. Un om v-a intins mana in fata a peste 150 de invitati, om care este chiar Presedintele Asociatiei Patronilor din Turism, iar Dvs ati preferat sa-l lasati cu mana intinsa, spunandu-i ca eu sunt problema si ca diseara am sa-l cert la Tv. Vreau sa va reamintesc ca acel cetatean nu este nici de etnie romana si atunci in mod normal Dvs ati putea fi reclamat la Oficiul pentru combaterea discriminarii, dar asta nu cred ca are vreo importanta pentru Dvs care discriminati de 3 ani de zile, atat poporul roman, cat si partea componenta a acestui popor, poporul social-democrat. Prin faptul ca guvernati strict pentru grupul Dvs de interese si pentru familia Dvs.


De parca ati putea manca cu mai multe guri In aceasta viata si ati putea trai in zeci de case simultan si nu in cele pe care déjà le aveti, 5 la numar. Sa va fie rusine, domnule Victor Viorel Ponta, inca pentru putin timp Pemier al Romaniei!", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de facebook.