MENIU

Rareş Bogdan: "PSD va dispărea din istorie"

Rares Bogdan

PSD-ALDE a făcut tot posibilul să împiedice convocarea unei sesiuni extraordinare. Aşa că au luat la puricat semnăturile depuse de Opoziţie pentru convocarea acestei sesiuni.

Miza era înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă după intervenţia în forţă a Jandarmeriei, în 10 august. Dar şi depunerea unei moţiuni simple la adresa ministrului Carmen Dan. Şedinţa a avut loc în lipsa lui Liviu Dragnea, care şi-a delegat astăzi atribuţiile. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile deputatului PSD Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei.

Rareș Bogdan este de părere că PSD nu înțelege că ”epoca partidului unic a trecut” și că nu înțelege sistemul democratic, iar pentru lucrul ăsta va fi sancționat în alegerile următoare.

”PSD dovedește în continuare că este un partid retrograd, care nu înțelege sistemul democratic și care încearcă, cu fiecare zi ce trece, să transforme România într-o autocrație. Probabil au nostalgia partidului unic, de pe vremea străbunicilor, bunicilor și părinților lor, și își închipuie că pot să facă orice. Eu îi informez că societatea civilă din România s-a trezit, că există presă internațională independentă și există cel puțin câteva partide în România, începând cu PNL și continuând cu USR, PMP și platforma lui Dacian Cioloș, care se vor opune cu toate forțele transformării României într-o autocrație. Epoca partidului unic a trecut.

PSD trebuie să se trezească sau va dispărea din istorie. Să se uite la ultimul sondaj de opinie și să se gândească cum au reușit să ajungă într-un an și jumătate de la scorul de 46% la 25% în opțiunile electorale", a spus Rareş Bogdan pentru sursa psnews.ro.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan PSD va disparea