MENIU

Rareș Bogdan, prima reacție după ce Iohannis i-a cerut demisia lui Ponta

<p>Rareş Bogdan</p>

Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care precizează că Victor Ponta nu mai poate conduce România, după acuzațiile de corupție care i s-au adus și punctează Iohannis a dat dovadă de responsabilitate după ce i-a cerut demisia premierului. 

Realizatorul Realitatea Tv l-a criticat pe Victor Ponta pentru refuzul de a demisiona și a scris în finalul mesajului: ” Jos Ponta”

Iată mesajul lui Rareș Bogdan:

”Acesta este Presedintele Romaniei pe care eu l-am votat. Asa procedeaza un Presedinte responsabil cu tara sa. In acest moment Ponta Victor Viorel nu mai poate conduce Romania! Primul ministru in functie este acuzat de fapte de CORUPTIE! Presedintele Romaniei Klaus Johannis cere demisia Primului Ministru Victor Ponta. Ce face Premierul? Simplu. Dupa un exemplu de trista amintire ne explica ca el se supune doar "Marii Adunari Nationale". Ce urmeaza? Acum avem cuvantul noi, noi cei care iubim Romania in fiecare zi! Trebuie sa fim alaturi de Presedintele Romaniei Klaus Johannis asa cum am fost si in noiembrie. JOS PONTA!”, se arată pe pagina sa de facebook.

Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmăriere penală de DNA, pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni) în dosarul lui Dan Șova.

Acuzațiile sunt din perioada în care Ponta era avocat. În aceeași cauză procurorii au mai dispus și urmărirea penală pe numele lui, pentru conflict de interese, după ce l-a numit pe Șova ministru, acuzațiile fiind de această dată, din perioada în care Ponta a fost premier. Procurorii DNA au anunțat că vor demara procedurile de încuviințare a ridicării imunității lui Victor Ponta, aferentă funcției de deputat. Numele premierului apare în dosarul lui Șova, după ce premierul României a devenit unul dintre cei patru parteneri seniori ai casei de avocatură Şova şi Asociaţii în septembrie 2007.