MENIU

Rareș Bogdan, critici dure pentru Victor Ponta, după ce s-a dus la Baku, lângă Erdogan și Putin

Realizatorul Realitatea Tv, Rareș Bogdan, a criticat dur pe pagina sa de facebook, deplasarea lui Victor Ponta la deschiderea Jocurilor Europene, precizând că evenimentul a fost boicota de țoți liderii UE, mai puțin de ”Pontache al nostru”, care s-a așezat lângă Putin,  Erdogan și Lukasenko. Acesta mai precizează, ironic, că Ponta și Erdogan ar putea face un schimb de experiență pe tema Taksim-Piața Universității. 

”Stirea serii!!!!!!!!! Tare de tot. Victor Ponta alaturi de Putin si Lukasenko ACUM. La Baku. In Azerbaidjan. La Aliev. Toti liderii europeni au boicotat evenimentul de deschidere a Jocurilor Europene. Toti. Cu exceptian dandy-ului de Monaco si a lui Pontache al nostru. Tare nene. Tare de tot! E si Erdogan acolo. Perfect. Poate fac putin schimb de experienta Taksim-Piata Universitatii.... Azerii sunt acuzati ca au redus la tacere media independenta, ca nu respecta drepturile omului, etc”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de facebook. 

 Premierul Victor Ponta a participat, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, din Azerbaidjan, unde s-a afişat alături de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, preşedintele Belarusului, Alexandr Lukaşenko, şi preşedintele Turciei, Recep Erdogan. Premierul a ținut să fie prezent la eveniment, deși liderii UE au boicotat ceremonia, cu excepţia Prinţului Albert de Monaco.


Mai multe articole despre:
alegeri Victor Ponta decizii Rareş Bogdan