MENIU

Rareș Bogdan, despre cazul Vosganian: Senatul a dovedit că încearcă să se substituie Justiției

<p>Rareș Bogdan</p>

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a criticat dur, joi seară, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook, votul senatorilor în cazul cererii de încuviințare a urmării penale a senatorului PNL, Varujan Vosganian. În viziunea lui Rareș Bogdan, "Senatul României a dovedit că încearcă să se substituie Justiției".

"Deci e sau nu IMUNITATEA parlamentară o realitate????? Senatul Romaniei a dovedit că încearcă să se substituie Justitiei. Rușinos! De ce parlamentarii sunt mai oameni decât noi oamenii? Cum naiba au stat ei până la orele unu noaptea pentru Udrea și le-a murit la intrare bărbăția când a fost să procedeze întocmai cu Tovarășul Vosganian?!? Napalm dragilor, doar cu napalm scăpăm de leprele astea... Iar marele barbat Varujan plânge și cere mila colegilor, aoleuuuuu conașule! Pai a dat dovadă blonda că are două perechi pe lângă Varujică ăsta... Ce bărbați de stat, și Băse și Varujică, tari de tot, niște impotenți ilustrii..... Rușine! Jos actuala clasa politică plină de jigodii!
Acum câteva minute în Senat, din 168 de senatori, 132 prezenți, 56 pentru ridicarea imunității, 71 înduplecați de lacrimile armeanului scriitor cu cioc", a afirmat, pe pagina personală de Facebook, Rareș Bogdan.