MENIU

Rareș Bogdan: Dăncilă a vrut să demisioneze vineri. Dragnea a blocat-o, a amenințat-o

Viorica Dăncilă ar fi dorit să demisioneze vineri dimineață, în urma scandalului legat de vizita sa în Israel, însă liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-ar fi permis, ameninând-o ”cu familia” este informația-bombă dezvăluită la Realitatea TV de Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”.

”Am înțeles că la începutul acestei zile a vrut să demisioneze, dar a fost blocată de Dragnea. Acesta a amenințat-o cu familia. Sunt informații foarte serioase”, a anunțat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Liviu Dragnea este un pericol real pentru democrația din România, spune realizatorul ”Jocuri de Putere”.

”Asistăm la un mod în care redevine partidul-stat. Partidul nu mai există, este pe persoană fizică. Guvernul nu mai există. Dăncilă e un personaj mult prea șters. Mă bucur că președintele, după ce a dat o șansă timp de trei luni de zile, a spus ceea ce toți voiam să spunem. Domnia sa, cu eleganța și echilibrul cu care ne-a obișnuit, încercase să-i ofere o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat Rareș Bogdan. 

România este capturată bucată cu bucată de Liviu Dragnea și acoliții săi, subliniază realizatorul Realitatea TV.  ”Dacă președintele n-ar fi reacționat, lucrurile ar fi scăpat total de sub control”, atrage atenția acesta.

Mai multe articole despre:
PSD Dragnea iohannis dancila demisie